Fagdag 2017 – «Digital sikkerhetskultur»

Det er ikke mangel på alternativ for å beskytte seg som er problemet, i de fleste tilfeller handler det om menneskelig svikt. Det nytter ikke med beskyttelse om den ikke blir brukt. Nettet er åpent, passordet står på den gule lappen, og på toppen klikker man ukritisk på e-poster og deler minnepinner villig vekk. Det tekniske må legges til rette, men vi må også lærer de preventive tiltakene. Bare slik blir bedriften helt trygg, når både de digitale og «analoge» systemene for beskyttelse arbeider sammen.

Vi vil vi gi deg oppdatert informasjon om dagens trusselbilde, og ikke minst konkrete tiltak som din bedrift kan iverksette. Sammen med de ledende aktørene i markedet kjører vi en to-timers økt som du bør få med deg! Her får du relevant informasjon og løsninger for effektive sikkerhetstiltak. For de som ønsker det avslutter vi økta med grilling. Her kan du snakke med foredragsholdere og treffe andre bedrifter som møter på mange av de samme utfordringene som deg selv.

Skjema for påmelding lengre ned på siden. Det blir også litt grilling og sosialisering i en uformell setting etter det faglige, så håper du melder deg på det også!


Program:

Sted: Mølla, Gjøvik (se kart nederst)
Dato: 23. mai 2017
Arrangementet er gratis.

13:30 – Oppmøte/mingling
14:00 – Velkommen v/ IOPS
14:10 – NorSIS – «Hva er dagens trusselbilde og hvordan påvirker det din bedrift»
14:30 – Microsoft – «Hvorfor er oppdateringer viktigere enn noensinne?
14:50 – Cisco – «Sikkerhet før, under og etter et angrep»
15:10- Pause
15:25 – Lenovo – «Med fokus på sikkerhetsaspektet på både klient og serverside»
15:45 – IOPS – «NerdAlert: Trygt, forutsigbart og alltid oppdatert»
16:10 – Grill, mingling & musikk
19:00 – SluttSted: Mølla, Gjøvik