Seniorkonsulent innen drift og nettverk

Vi søker en senior IT-konsulent innen drift og nettverk som ønsker å gjøre en forskjell i arbeidshverdagen for SMB-bedriftene. Av basisferdigheter og sertifiseringer ønsker vi at du har kompetanse på nettverk, vmvare, Microsoft server, Azure, Office 365 og Linux, men det aller viktigste er at du brenne for faget og ønsker å være med på å bygge et kompetansemiljø innen drift, nettverk og sikkerhet.

Hos oss blir du en del av kompetansemiljøet NT6, 30 hoder innen prosjektledelse, design, front- og backend, devops og systemutviklere, og hvor vi gjennom planlagt rekruttering av komplementære ferdigheter samarbeide på tvers i interne og eksterne prosjekt. Vi har et tett samarbeide med NTNU og mot regionens innovasjonssystem.

Ønsker du nye utfordringer håper vi å høre fra deg. Send CV og noen få ord om deg selv til: mats@iops.no

 Frist: 4/1-2019