Kundecase: 2-i-1 med Tinde Hytter

Når man arbeider i hyttemarkedet er det mye farting på steder med dårlig fremkommelighet og hvor tilgjengelighet til både nett og strøm ikke alltid er like enkelt. Da er det godt å kunne reise «lett», men at man fortsatt har med seg det nødvendigste. For Tinde ble løsningen en 2-i-1 løsning fra Lenovo.

Lenovo har flere modeller å velge imellom, men modellen Miix 510 passet ypperlig for behovene til Tinde Hytter.

 

Med en PC som fungerer både som laptop og nettbrett, og med nett via 4G, har selgerne tilgang på alle nødvendige programmer og støttesystemer uansett hvor de ferdes. Det er kjekt å ha når du møter kunden på fjellet og samtidig skal gå gjennom byggetegningene. Med systemet på plass er selgerne alltid mobile og maskinen fungerer like godt i skogen som på kontorpulten.

Men før Tinde gikk til innkjøp valgte de å teste maskiner og system via IOPS/Lenovo demo-pool. På denne måten kunne de kvalitetssikre produktet og være trygge på at maskinene ville levere i henhold til forventning i sitt naturlige miljø. Etter en vellykket test-periode kunne IT-sjef Hans Olav Gjerdingen trygt legge inn ordren på nye 2-i-1 maskiner.

 

For mer informasjon om nettbrettløsninger for proff-markedet eller demo-pool, ta kontakt på: salg@iops.no

Comments are closed.